Holistic har haft hög kännedom och preferens bland de som redan känner till varumärket – men har utanför den kretsen – brottats med låg kännedom. Därför gav Holistic oss i vintras det ärofyllda uppdraget att ta fram en ny kommunikationsplattform med syfte att ompositionera de på marknaden och samtidigt lansera ett helt nytt kommunikationskoncept.

I juni i år tog vi fram konceptet ”24 timmar du.” Med det koncept vill vi hylla livets 24 timmar som gemene man lever det.  Oavsett om du är ammande småbarnsmamma, kollektivboende student eller en kvinna mitt i karriären. Med personliga och igenkännande berättelser lyfter vi saker som är relevanta för vår breda målgrupp och dess mindre segment.

Det nya konceptet handlar generellt om välmående och balans i vardagen. Målet har varit att fånga vardagen på ett igenkännande sätt, där egentid och self-care borde vara något av en självklarhet för alla oavsett vad som får en att må bra.

Med det nya konceptet vill Holistic ta en tydligare marknadsposition inom hälsa och välmående. Målet är att fler ska lära känna produkterna som står för kompromisslös kvalitet. Nu växlar bolaget upp från att enbart ha arbetat med B2B-kommunikation till att mer satsa på egna kanaler och e-handel. Och vi är stolta och glada över att få vara med på denna spännande kundresa.

Kampanjen gick i digitala kanaler och på sociala medier.